Rektörlük 'ten Haberler
Robotik Protez Uzuv Geliştiren Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret

Dünya genelinde başlatılan "e-nable" hareketinden esinlenerek insanlığa ücretsiz sunmak için protez uzuv geliştiren bir grup Mühendislik Fakültesi öğrencisi, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Mühendislik Fakültesi öğrencileri Ömer Türkmen, Deniz Hançer Kıran, Mustafa Şeflek ve Ayşe Subaşı, geliştirdikleri protez uzuv cihazı hakkında Rektörümüz Çalış’a bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise öğrencileri tebrik ederek, çalışmalarında öğrencilere her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Rektörümüz Çalış ziyaretin sonunda öğrencilere, deri çanta hediye etti.

Video için tıklayınız

Robotik Protez Uzuv Geliştiren Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret Robotik Protez Uzuv Geliştiren Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret Robotik Protez Uzuv Geliştiren Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret
19 Ağustos 2019 Pazartesi
Rektörlük Duyuruları