Rektörlük 'ten Haberler
Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Dodurka’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

Veteriner Fakültemiz ve Uluslararası Veteriner Öğrencileri Birliği (IVSA) tarafından düzenlenen “Evcil Hayvanlarda Davranış ve Refah Çalıştayı” için üniversitemize gelen Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka bir süre görüştü.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, misafiri Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hazım Tamer Dodurka’ya, üniversitemizin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Dodurka’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Dodurka’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret Rumeli Üniversitesi Rektör Vekili Dodurka’dan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret
08 Mart 2019 Cuma
Rektörlük Duyuruları