REKTÖRLÜK HABERLERİ
STK’lardan Rektörümüze Ziyaret

STK’lardan Rektörümüze Ziyaret

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş ve beraberindeki Gönüllü Kültür Kuruluşları Temsilcileri ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş ve beraberindeki temsilciler, Rektör Prof. Dr. Çalış’a yeni görevinde başarılar dilerken; Erciyes Üniversitesi’nin gerek akademik, gerekse bilimsel alanda çalışmaları ve başarılarını övgüyle takip ettiklerini ve yeni dönemde de üniversitenin başarılarının artacağından emin olduklarını söyledi.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş ve Gönüllü Kültür Kurulu temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve Kayseri’de gönüllü kültür kuruluşlarından üniversiteye verdikleri desteği artırarak sürdürmelerini beklediğini belirtti.

14 Eylül 2018 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ