REKTÖRLÜK HABERLERİ
Sendikalardan Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

Sendikalardan Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış’a, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı, Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Muharrem Çolak, Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Kenan Çil, Türk-İş İl Temsilcisi İdris Güven ile Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı Serhat Çelik ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette sendika temsilcileri, Rektörümüz Prof. Dr. Çalış’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı sendika temsilcilerine teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, Erciyes Üniversitesi’nin daha büyük gelişimi ve hedefleri için, Kayseri’de sendikalarla da işbirliği halinde olacaklarını kaydetti.

28 Eylül 2018 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ