Rektörlük 'ten Haberler
Sıcak Yuva Vakfı Başkanı Prof. Dr. Saygılı’dan Rektörümüze Ziyaret

Erciyes Üniversitesi Psikolojik Danışma Merkezi (ERREM) tarafından düzenlenen Evlilik Okulu Seminerine katılan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Sıcak Yuva Vakfı Başkanı Prof. Dr. Sefa Saygılı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Prof. Dr. Sefa Saygılı’ya, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da eşlik etti.

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Sefa Saygılı’ya, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış tarafından plaket takdim edildi.

Sıcak Yuva Vakfı Başkanı Prof. Dr. Saygılı’dan Rektörümüze Ziyaret Sıcak Yuva Vakfı Başkanı Prof. Dr. Saygılı’dan Rektörümüze Ziyaret Sıcak Yuva Vakfı Başkanı Prof. Dr. Saygılı’dan Rektörümüze Ziyaret
24 Aralık 2018 Pazartesi
Rektörlük Duyuruları