REKTÖRLÜK HABERLERİ
TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan, Rektörümüzü Ziyaret Etti

TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Veteriner Fakültesi tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programına katılmak için üniversitemize gelen TBMM Eski Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TBMM Eski Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile bir süre görüştü.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Çalış, TBMM Eski Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan’a plaket takdim etti.

TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan ise, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a kendi yazdığı kitabı hediye etti.

TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan’a, Rektörlük ziyaretinde, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri ile Öğrenci Konseyi Başkanı Berat Deniz de eşlik etti.

27 Aralık 2018 Perşembe
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ