AKADEMİK BAŞARILAR
TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması 2018 Birincilik Ödülleri

Doç. Dr. İsmail Öçsoy Danışmalığında Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Lisans Öğrencilerinden TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması 2018 Kayseri Bölge Yarışması’nda 3 birincilik ödülü.

Erciyes Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması 2018 Kayseri Bölge Yarışması’nda Doç. Dr. İsmail Öçsoy ve Lisans Öğrencileri “TÜBİTAK 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmasından iki 2 birincilik ve TÜBİTAK 2241 Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması’nda ise 1 birincilik ödülü almıştır.

TÜBİTAK 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışmasında 2 birincilik

Proje başlığı: DOĞADAN ESİNLENİLMİŞ YAPIŞTIRICILARIN YARALAR ÜZERİNE ETKİLİ MELİS9SA OFFİCİNALİS KOMBİNASYONU İLE AMELİYATLARA DİKİŞSİZ ÇÖZÜM

(Birincilik Ödülü)

Proje Ekibi: Çağla ÇELİK (Yürütücü), Hatice KAÇAR (Araştırmacı), Doç. Dr. İsmail ÖÇSOY (Danışman).

Proje başlığı: KIRMIZILAHANA'DAN ELDE EDİLEN ANTOSİYANİNLER KULLANILARAK SICAKLIK VE pH DUYARLI EMİCİ PED OLARAK TASARLANMASI VE AKILLI GIDA PAKETLEMEDE KULLANILMASI

(Birincilik Ödülü)

Proje Ekibi: Asena Elif NACAR (Yürütücü), Ayşe SAYLIK (Araştırmacı), Doç. Dr. İsmail ÖÇSOY (Danışman).
TÜBİTAK 2241 Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışmasında 1 birincilik

Proje başlığı: DETERJAN ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN LEKE ÇIKARICI ENZİMLERİN BİTKİ KAYNAKLI YEŞİL GLDA İLE KOMBİNASYONUNDAN SENTEZLENEN HİBRİT NANO YAPILARIN DETERJAN PERFORMANSI ARTIRILMASINDA KULLANILMASI

(Birincilik Ödülü)

Proje Ekibi: Damla KARAKOÇ (Yürütücü), Doç. Dr. İsmail ÖÇSOY (Danışman).

16 Ekim 2018 Salı
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR