REKTÖRLÜK HABERLERİ
TÜSİAD “Bu Gençlikte İş Var” Yarışmasında Derece Alan Öğrenciler Rektör Güven’i Ziyaret Etti

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği  (TÜSİAD)  tarafından düzenlenen “Bu Gençlikte İş Var” proje yarışmasında yarı finale çıkma başarısı gösteren Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

Erciyes Üniversitesi’nin en çok başvuru yapılan 3. üniversite seçildiği yarışmada Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Veli Şahin, Elektrik Elektronik Bölümü Öğrencisi Kadir Şişik ve Harita Mühendisliği Öğrencisi Gökhan Kenesarı derece aldı.

Ziyarette yarışmaya sundukları projelerinden bahseden öğrencileri, Rektör Güven tebrik etti.  Ziyaret sonunda öğrenciler, TÜSİAD tarafından verilen başarı plaketini Rektör Güven’e sundular.

26 Mayıs 2017 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ