Rektörlük 'ten Haberler
Tanzanya Ankara Büyükelçisinden, Rektörümüze Ziyaret

İletişim Fakültesi mezuniyet törenine katılmak üzere Kayseri’ye gelen Tanzanya’nın Ankara Büyükelçisi Prof. Elizabeth K. Kiondo,  Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Büyükelçi Prof. Elizabeth K. Kiondo ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, iki ülke üniversiteleri arasında eğitim alanındaki işbirliklerin önemine değindiler.

Ziyaretin sonra Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Büyükelçi Prof. Elizabeth K. Kiondo’ya üniversitenin gümüş tabağını hediye etti.

Tanzanya Ankara Büyükelçisinden, Rektörümüze Ziyaret Tanzanya Ankara Büyükelçisinden, Rektörümüze Ziyaret Tanzanya Ankara Büyükelçisinden, Rektörümüze Ziyaret Tanzanya Ankara Büyükelçisinden, Rektörümüze Ziyaret
14 Haziran 2019 Cuma
Rektörlük Duyuruları