Tıp Fakültesi’nden 50. Kuruluş Yıldönümü Yemeği

Tıp Fakültesi’nden 50. Kuruluş Yıldönümü Yemeği

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi’nin 50. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yemek programı düzenlendi.

Botanik Alakart Restoranda düzenlenen programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Selçuk Aygün, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney 25. Dönem Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu ve Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu ile geçmiş dönem Rektörler, Dekanlar, Başhekimler ve Emekli Öğretim Üyeleri katıldı.

Rektör Çalış, etkinlikte yaptığı konuşmasında 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan Tıp Fakültesi’ne emeği geçenlere teşekkür etti.

Rektör Çalış, “Bu yıl Üniversitemizin 40’ıncı, Tıp Fakültemizin ise de 50’nci kuruluş yılını kutluyoruz. Büyük bir gurur içerisindeyim. Geçmiş dönem Rektörlerimiz, Dekanlarımız ve Başhekimlerimiz, Tıp Fakültesine emek veren hocalarımız, bu vesile ile bir araya geldiler. Yıllardır birbirini göremeyen hocalarımız bu vesileyle birbirini görmüş oldu. Buna vesile olmaktan da çok mutluyum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın konuşmasının ardından, geçmiş dönem rektörler, dekanlar ve başhekimler ile emekli öğretim üyeleri anılarını anlattı.

Video için tıklayınız

11 Aralık 2018 Salı