Tıp Fakültesi Hastanemizde “Doğumdan Ölüme Bağışıklama Kursu” Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi ve Türk Toraks Derneği Anadolu Şubesi tarafından “Doğumdan Ölüme Bağışıklama Kursu” düzenlendi.

Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Konferans Salonu’nda düzenlenen kursa, Tıp Fakültesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Güney, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnci Gülmez ile çok sayıda akademisyen katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasında Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnci Gülmez, “ Bu kursun bizim için önemi oldukça fazla. Dolayısıyla aşı reddinin olduğu dönemde aşılamanın farkındalığını artırmak için bu kursu düzenliyoruz. Dikkat ederseniz özellikle pek çok multidisipliner bölümlerden konuşmacı istedik. Hem halk sağlığı bulaşıcı hastalıkların yolunu anlatmak üzere, hem de çocuklarda aşı bağışıklamayı anlatmak üzere. Göğüs hastalıklarında özel durumlar, enfeksiyon hastalıklarından özel durumlarda bağışıklamayı konuşmak istedik” dedi.

Etkinlik, açılış konuşmalarının ardından sunumlar ile devam etti.

23 Eylül 2019 Pazartesi