×
×
HABERLER
Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Günay İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Günay İçin Emeklilik Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğretim üyeliğinden yaş haddinden emekli olan Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Günay için emeklilik töreni düzenlendi.

Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda düzenlenen emeklilik törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu ve Prof. Dr. Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Güney ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Öztürk, Prof. Dr. Osman Günay’a emeklilik hayatında mutluluklar diledi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu da konuşmasında,  “Hocamla beraber 5 buçuk yıl dekan yardımcılığı yapma şerefine nail oldum. O dönemde de hocam hem hocalık hem abilik yaptı bize. Bir kere bile somurttuğunu görmedim. Her zaman yardım etti. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitim denildiği zaman herhalde akla ilk gelen isim Osman hocamdır. Ve en çok emeği geçen kişidir bence. Bu kapsamda da Tıp Fakültesi Dekanı olarak ne kadar teşekkür etsem azdır hocama. Hocam bizim fakültemizin 3. mezunlarından. Son iki senedir mezunlarımızı emekli ediyoruz. Bu da fakültemizin kurumsallaştığını ne kadar oturduğunu gösterir. Ve bu oturmada özellikle eğitim alanında hocamızın hakkı yadsınamaz” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Osman Günay’a emeklilik hayatında mutluluk diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, “Tabi hocanın bizim hayatımıza kattığı şeylerden birisi de eğitim alanındaydı. Biz de eğiticilerin eğitimi konusunda kendisinden faydalandık. Ve bu konuda üniversitemiz öncü üniversitelerden öncü fakültelerden birisi. Bunda da emeği geçen tüm hocalarımız olduğu gibi Osman hocamızın da emeği büyük. Onu da burada dile getirmek istiyorum. O konuda biliyorsunuz öncü hocalarımızdan biri olduğunu düşünüyorum. Ben burada üniversite adına bir şeyler söyleyecek isem öğrencilerimize karşı tutumu, eğiticilikteki üstün başarısı, bilimsel yayınlara olan katkısı, diğer öğretim üyelerine olan katkısı ve sonuç olarak toparlarsak tüm üniversitemizin iyi hale gelmesini sağlanmasında en büyük katkıları yapan Osman hocamıza üniversite adına teşekkür ediyorum. Bunu bir görev biliyorum” şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay da “Hocam çok verimli çok güzel çalışmalar yaptı. Üniversitemize bu alanda katkısı çok büyük. Özellikle eğitim kalitesini iyileştirme konusunda. Ben de hocama sağlıklı huzurlu mutlu ve uzun bir emeklilik dönemi diliyorum” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Prof. Dr. Osman Günay’a plaket, çiçek ve hediye takdim edildi. 

Tören, düzenlenen kokteyl ile son buldu.

 Video için tıklayınız


13 Ocak 2020 Pazartesi
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER