Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Karabulut’tan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Karabulut’tan, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

Sağlık Bilimleri Fakültemiz tarafından düzenlenen “10. Sağlık Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi Toplantısı için üniversitemize gelen Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut bir süre görüştü.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, konuğu Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a üniversitemizin çini işlemeli vazosunu, Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ise Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a, özel paket içerisinde Malatya kayısısı hediye etti.

04 Mayıs 2019 Cumartesi