Turizm Fakültemiz, Ankara’da “Travelexpo Fuarına” Katıldı

Üniversitemiz Turizm Fakültesi, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından birisi olan Travelexpo Fuarında stant açtı.

14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Travelexpo Fuarı’na Turizm Fakültemiz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Mehmet Halit Akın ve fakülte öğrencileri katıldı.

Fuarı ziyaret eden ulusal ve uluslararası düzeydeki işletme ve ziyaretçilere, Turizm Fakültesi ve Kayseri’nin kültürel değerlerinin yanı sıra Erciyes Kayak Merkezi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Turizm Fakültemiz, Ankara’da “Travelexpo Fuarına” Katıldı Turizm Fakültemiz, Ankara’da “Travelexpo Fuarına” Katıldı Turizm Fakültemiz, Ankara’da “Travelexpo Fuarına” Katıldı Turizm Fakültemiz, Ankara’da “Travelexpo Fuarına” Katıldı
20 Kasım 2019 Çarşamba