REKTÖRLÜK HABERLERİ
Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Şekerci’den, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Şekerci’den, Rektörümüz Çalış’a Ziyaret

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Şener Şekerci, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Şener Şekerci, Türkiye’nin 10 araştırma üniversitesinden biri olan Erciyes Üniversitesi ile hem şehrin, hem de ülkenin faydasına ortak çalışmalar yapma gayretinde olacaklarını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da, Türk Kızılayının ülkemiz açısından önemine dikkat çekerek, Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanlığına seçilen Şener Şekerci ve yönetimine başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda ise Rektör Çalış, Şener Şekerci’ye üniversitenin çini işlemeli vazosunu hediye etti.

Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Şekerci ise Rektörümüz Çalış’a kitap hediye etti.

27 Mart 2019 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ