Türkiye Foto Muhabirliği Derneği, ERÜ İletişim Fakültesi’nde Sergi Açtı

Türkiye Foto Muhabirliği Derneği, ERÜ İletişim Fakültesi’nde Sergi Açtı

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD), Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde, 2017 yılın basın fotoğrafları yarışmasında ödül alan fotoğraflardan oluşan sergi açtı.

İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen serginin açılışına Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akdağ, TFMD Başkanı Rıza Özel ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Sergi açılışında Depo Photos foto muhabiri Osmancan Gürdoğan, 15 Temmuz gecesi çektiği ve "Yılın Basın Fotoğrafı" ödülüne layık görülen fotoğrafının hikayesini protokol üyelerini anlattı.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ve Depo Photos foto muhabiri Osmancan Gürdoğan, sergi açılışının ardından öğrencilerle fotoğraf üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

12 Ekim 2017 Perşembe