Üniversitemiz “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020” Online Üniversite Tercih Fuarına Katıldı
Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulunca (YÖK)  tarafından üniversite tercihi yapacak olan gençler için olası riskleri en aza indirgeyerek onları üniversiteler ile buluşturmak amacıyla düzenlenen  “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020” online üniversite tercih fuarına katıldı.

04-07 Ağustos 2020 tarihleri arasında “https://sanalfuar.yok.gov.tr/” adlı internet sitesi üzerinden düzenlenen online üniversite tercih fuarında, Üniversitemiz ile birlikte ülke genelinde devlet ve özel olmak üzere birçok üniversite sanal stant da öğrenciler ile buluştu.

Düzenlenen fuarda katılımcı üniversiteler tarafından stantlarını ziyaret eden öğrencilere üniversiteleri ve bölümlerini hakkında bilgiler verilmekte.
05 Ağustos 2020 Çarşamba
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi