Üniversitemiz 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Eğitim Kategorisinde 2. Oldu

Üniversitemiz 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Eğitim Kategorisinde 2. Oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın katıldığı törenle sahiplerini buldu.

Ticaret Bakanlığı desteğiyle Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 21 Aralık 2018 Cuma günü İstanbul’da düzenlenen törende, Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması'na göre Türkiye genelinde en çok ihracat yapan ilk 10 firma ile 17 sektördeki ilk 3 firmaya ödülleri takdim edildi.

Erciyes Üniversitesi, Eğitim Hizmetleri Devlet Üniversiteleri kategorisinde 2. lük ödülü alarak önemli bir başarı göstermiştir. Üniversitemizin ödülü törene katılan Rektör Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ’a Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve TİM Başkanı İsmail Gülle tarafından verilmiştir.

Detaylar için tıklayınız.

24 Aralık 2018 Pazartesi