Üniversitemiz Fen Fakültesi’nde Konferans

Üniversitemiz Fen Fakültesi’nde Konferans

Üniversitemiz  Fen Fakültesi tarafından “Nesne, Bilgi ve Meşruiyet: İslam Matematik Geleneği Açısından Bir İnceleme” konulu konferans düzenlendi.

Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk, Fen Fakültesi Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altındiş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Fen Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altındiş, matematiğin bir düşünce disiplini olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Altındiş’in açılış konuşmasının ardından İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu, “Nesne, Bilgi ve Meşruiyet: İslam Matematik Geleneği Açısından Bir İnceleme” konulu konferans verdi.

30 Kasım 2018 Cuma