Rektörlük 'ten Haberler
Üniversitemiz Kayak Takımı Sporcuları Rektör Güven’i Ziyaret Etti
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Koçfest Türkiye Üniversitelerarası Kayak ve Snowboard Yarışması ile Ünülig Kış Spor Oyunlarında mücadele veren Erciyes Üniversitesi Kayak Takımı sporcuları, Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti.

Ziyarette sporcuların antrenörleri Emre Şimşek ile Hayati Arslan, sporcularının katıldığı şampiyonalar ve aldığı başarılardan bahsetti.

Rektör Güven ise başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti ve sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.
13 Nisan 2017 Perşembe
Rektörlük Duyuruları