AKADEMİK BAŞARILAR
Üniversitemiz Kimya Bölümü'ne 6. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı'ndan Üçüncülük Ödülü

Üniversitemiz Kimya Bölümü'ne 6. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı'ndan Üçüncülük Ödülü
Üniversitemiz Fizyoloji Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Sevda Gökçe Yılmaz ve Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Erkan Yılmaz'ın yürütücülüğünü yaptığı, Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mstafa Soylak danışmanlığında "Tedavi ve Cilt Bakımında Kullanılabilecek Farklı Özelliklere Sahip Manyetik Cilt Bakım Maskelerinin Üretilmesi" başlıklı proje 26 Kasım 2016 tarihinde Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) koordinatörlüğünde, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) ortaklığında düzenlenen 6. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı'nda 202 proje başvurusu arasından finale kalmış, kozmetik, sabun ve temizlik ürünleri kategorisinde üçüncülük ödülü aralak 5.000 TL para ödülünelayık görülmüştür.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Rektörlük

12 Aralık 2016 Pazartesi