REKTÖRLÜK HABERLERİ
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Güven’in Ankara Temasları

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Güven’in Ankara Temasları
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Rahmi Kılıç’ı ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven, MHP Lideri Bahçeli, Bakan Özhaseki ile AK Parti Grup Başkan Vekili Elitaş’a, üniversitemizdeki eğitim ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

2017 yılında YÖK tarafından Türkiye’de 9 üniversite ile birlikte Araştırma Üniversitesi seçilen Erciyes Üniversitesi’nin yürüttüğü birçok projeyle ülkemizin gelişimi ve hedeflerine katkı sağladığını belirten Rektörümüz Güven, bu manada Erciyes Üniversitesi’ne katkı veren herkese teşekkür etti.

Ziyaretlerde Rektörümüz Prof. Dr. Güven, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’a, Erciyes Dağı ile yılkı atları fotoğraflarının yer aldığı tablo ile üniversitenin çini vazosunu hediye etti.

16 Şubat 2018 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ