Üniversitemiz Vektörler Ve Vektörlerle Bulaşan Hastalıklar Uygulama Ve Araştırma Merkezi’nde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.

Üniversitemiz Vektörler ve Vektörlerle Bulaşan Hastalıklar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde devir teslim töreni düzenlendi.

Devir teslim törenine; Vektörler ve Vektörlerle Bulaşan Hastalıklar Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu, çalışma grubu üyeleri ile öğretim üyeleri katıldı.

Törende Vektörler ve Vektörlerle Bulaşan Hastalıklar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak atanan Prof. Dr. Alparslan Yıldırım, görevi eski Müdür Prof. Dr. Abdullah İnci’den teslim aldı.

Devir teslim töreni, plaket takdiminin ardından sona erdi.

15 Ocak 2018 Pazartesi