×
×
HABERLER
Üniversitemizde “2. Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu Nöroşirürji Günleri” Düzenlendi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Üniversitemizde “2. Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu Nöroşirürji Günleri” Düzenlendi

Tıp Fakültemiz tarafından “2. Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu Nöroşirürji Günleri” düzendi.

GENKÖK Kök Hücre Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Kurtsoy, Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu ile çok sayıda akademisyen katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ERÜ Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulfettah Tümtürk, Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu’na anabilim dalına verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Kurtsoy da konuşmasında “Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu Nöroşirürji Günleri” hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Kurtsoy, “Burada katılımcıların çoğunu Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu hocamın yetiştirdiği akademisyenler ve bu akademisyenlerin eğitim verdiği nöroşirürji uzmanlarının olduğunu görmek, bizlerden ziyade daha çok hocamı gururlandırmıştır” dedi.

Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu ise, ismi verilen nöroşirürji günlerinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Kurtsoy ile Öğretim Üyesi Prof. Dr. Suat Öktem, Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu’na karakalem yapımı portresini hediye ettiler.

2. Prof. Dr. Aydın Paşaoğlu Nöroşirürji Günleri, sunumların ardından sona erdi.



 Video için tıklayınız
22 Nisan 2019 Pazartesi
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER