Üniversitemizde “24. Ergen Günleri” Düzenlendi

Tıp Fakültemiz Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Anabilim Dalı ve Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği tarafından “24. Ergen Günleri” düzendi.

15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per ile çok sayıda akademisyen katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sempozyum Eş Başkanı Prof. Dr. Füsun Çuhadaroğlu Çetin de konuşmasında  “24. Ergen Günleri” hakkında bilgiler verdi.

Açılış konuşmalarının ardından 24. Ergen Günleri, “Kendine Zarar Verme ve İntihar Davranışı” konusunda sunumlara devam etti.

24. Ergen Günleri, 23 Kasım 2019’da sona erecek.

Video için tıklayınız
Üniversitemizde “24. Ergen Günleri” Düzenlendi Üniversitemizde “24. Ergen Günleri” Düzenlendi Üniversitemizde “24. Ergen Günleri” Düzenlendi Üniversitemizde “24. Ergen Günleri” Düzenlendi
21 Kasım 2019 Perşembe