Üniversitemizde “24 Kasım Öğretmenler Günü” Etkinliği Düzenlendi

Eğitim Fakültemiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle “Benim Adım Öğretmen” adlı kutlama programı düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Ahmet Şahin, öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekti.

Dekan Şahin, “Öğretmenlik mesleği gönle girmektir. Öğrencilerimizin gönüllerine gireceğiz. Biz gönlümüze giren insanlar vasıtasıyla bu günleri yaşıyoruz. En çokta gönlümüze giren öğretmenlerimiz. Onların içerisinde de gönlümüze giren en çok ilkokul öğretmenimiz hayatımıza yön vermiştir” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından etkinlik, müzik resitali ve “ Benim Adım Öğretmen” adlı tiyatro gösterisinin ardından sona erdi.

Video için tıklayınız
25 Kasım 2019 Pazartesi