Üniversitemizde “Araştırma Laboratuvarları Akreditasyon Süreçleri” Ele Alındı

Veteriner Fakültemiz tarafından ”Araştırma Laboratuvarları Akreditasyon Süreçleri” çalıştayı düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştaya, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı, Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasında Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, çalıştay hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Açılış konuşmalarının ardından çalıştay, Prof. Dr. Zafer Gönülalan moderatörlüğünde “Araştırma Laboratuvarları Akreditasyon Süreçleri” konusunda akademisyenlerin sunumları ile devam etti.

Üniversitemizde “Araştırma Laboratuvarları Akreditasyon Süreçleri” Ele Alındı Üniversitemizde “Araştırma Laboratuvarları Akreditasyon Süreçleri” Ele Alındı
02 Nisan 2019 Salı