×
×
HABERLER
Üniversitemizde “Bir Fidanda Sen Dik” Etkinliği Kapsamında Fidan Dikildi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Üniversitemizde “Bir Fidanda Sen Dik” Etkinliği Kapsamında Fidan Dikildi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ile Mustafa Eraslan- Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi tarafından düzenlenen “Bir Fidanda Sen Dik” etkinliği kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi.

Üniversite kampüs alanındaki tıp ormanında düzenlenen etkinliğe, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Meda Kondolot, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Musa Karakükcü’nün yanı sıra çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, çevreye duyarlı bir toplum için farkındalık yaratma amacıyla böyle bir etkinliği düzenlediklerini kaydetti.

Dekan Poyrazoğlu, “Yeşil çevre, yeşil kampüs projesi kapsamında kampüsümüzün daha yeşil olmasını, çevremizin daha yeşil olmasını hedefledik. Bu kapsamda yaklaşık 50 fidanı arkadaşlarımla beraber toprakla kavuşturduk. Ben herkese teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler bizim için çok önemli. Çevreye duyarlı bir toplum olmamız gerekiyor. Bizde Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı olarak çevreye duyarlı bir ekibiz. Bu duyarlılığımızı da bu şekilde göstermek istedik” diye konuştu.



 Video için tıklayınız
17 Nisan 2019 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER