Üniversitemizde “Doğu Türkistan” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Genç Adam Kulübü tarından “Öz Yurdunda Garipsin, Öz Vatanında Parya Doğu Türkistan” konulu konferans düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Baktır, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Şube Başkanı Akın Kaya ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Genç Adam Kulübü Başkanı Emre Kolbaşı, kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Baktır ile MTTB Şube Başkanı Akın Kaya’nın konuşmasının ardından konuşmacı Kul Ahmet Cantürk, “Öz Yurdunda Garipsin, Öz Vatanında Parya Doğu Türkistan” konulu konferans verdi.

Video için tıklayınız
26 Şubat 2019 Salı