Üniversitemizde “Dünya Engelliler Günü” Etkinliği Kapsamında Konferans Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri kapsamında Engelsiz Kampüs Birimi ve Bilinçli Gençler Kulübü tarafından “Engelsiz Yaşam İçin Bireysel Sorumluluklarımızın Farkında mıyız ?” konulu konferans düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe, Kayseri 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, Engelsiz Kampüs Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Fevziye Çetinkaya, Engelsiz Kampüs Birimi Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Nimet Susam ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Özkar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri tarafından sahnelenen gösterinin ardından etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün bir farkındalık günü olduğuna dikkat çekti ve katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra Engelli, Aile, Toplum İletişimi Danışmanı Adem Kuyumcu, “Engelsiz Yaşam İçin Bireysel Sorumluluklarımızın Farkında mıyız? ” konulu konferans verdi.

Konferansın sonunda ise, konuşmacı ile etkinliğin düzenlemesinde katkıda bulunanlara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu tarafından plaket takdim edildi.

Video için tıklayınız

05 Aralık 2018 Çarşamba