Üniversitemizde “Dünya Sivil Havacılık Günü” Etkinliği Düzenlendi
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından “7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü” etkinliği düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik kapsamında Türk Hava Yollarından Emrah Köylü ve İsmail Demircan, Turkish Technic’den Yalçın Torun, İGA Kalite SMS Instructor/ İstanbul Bilgi Üniversitesi Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Ferhat Koçaslan, havacılık sektörü hakkında sunum yaptı.

Üniversitemizde “Dünya Sivil Havacılık Günü” Etkinliği Düzenlendi Üniversitemizde “Dünya Sivil Havacılık Günü” Etkinliği Düzenlendi Üniversitemizde “Dünya Sivil Havacılık Günü” Etkinliği Düzenlendi
06 Aralık 2019 Cuma
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi