Üniversitemizde “Dünya Tek Sağlık Günü” Etkinliği

Üniversitemizde “Dünya Tek Sağlık Günü” Etkinliği Düzenlendi Veteriner Fakültemiz tarafından tek sağlık yaklaşımını tüm dünyaya anlatmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla “3 Kasım Tek Sağlık Günü” etkinliği düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Bahçesinde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyularak düzenlenen etkinliğe; Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci’nin yanı sıra fakülte dekanları, meslek odaları temsilcileri ile akademisyenler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, “3 Kasım Dünya Tek Sağlık Günü” hakkında bilgiler verdi. Dekan İnci’nin açılış konuşmasının ardından etkinlik, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Yıldız, Diş Hekimliği Dekanı Yardımcısı Prof. Dr. Kerem Kılıç, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Betül Yerer Aycan, Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uyanık, Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. İlhan Şahin, Kayseri Diş Hekimleri Odası Başkanı Emrullah Maraş, Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, Kayseri Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akgün Ergül'ün konuşmalarının ardından sona erdi.

Üniversitemizde “Dünya Tek Sağlık Günü” Etkinliği Üniversitemizde “Dünya Tek Sağlık Günü” Etkinliği Üniversitemizde “Dünya Tek Sağlık Günü” Etkinliği
03 Kasım 2020 Salı
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi