Üniversitemizde “Dünya Tek Sağlık Günü” Etkinliği

Üniversitemizde “Dünya Tek Sağlık Günü” Etkinliği

Üniversitemizde “Dünya Tek Sağlık Günü” Etkinliği Düzenlendi Veteriner Fakültemiz tarafından tek sağlık yaklaşımını tüm dünyaya anlatmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla “3 Kasım Tek Sağlık Günü” etkinliği düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Bahçesinde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyularak düzenlenen etkinliğe; Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci’nin yanı sıra fakülte dekanları, meslek odaları temsilcileri ile akademisyenler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, “3 Kasım Dünya Tek Sağlık Günü” hakkında bilgiler verdi. Dekan İnci’nin açılış konuşmasının ardından etkinlik, tek sağlık konsepti bileşenleri ve meslek odalarının temsilcilerinin konuşmalarının ardından sona erdi.

03 Kasım 2020 Salı