Üniversitemizde “Dünyada Bilime Yön Veren Erciyesliler” Konulu Panel Düzenlendi

Turkishtime Dergisi’nin “Dünyada Bilime Yön Veren 100 Türk” sıralamasına giren Erciyes Üniversitesi bilim adamları, öğrenciler ile bir araya geldi.

Eczacılık Fakültesi  Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele; Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Narin, Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Soylak, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derviş Karaboğa ve Doç. Dr. Bahriye Akay ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Moderatörlüğünü Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Narin’in yaptığı panelde konuşan Turkishtime Dergisi’nin “Dünyada Bilime Yön Veren 100 Türk” sıralamasına giren ERÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Derviş Karaboğa, Prof. Dr. Mustafa Soylak ile Doç. Dr. Bahriye Akay, bilimde başarılı olmanın yolları ile başarı hikâyelerini anlattı.

27 Şubat 2019 Çarşamba