Üniversitemizde “E-Öğrenmeye Giriş Eğitici Eğitimi” Düzenlendi

Üniversitemizde “E-Öğrenmeye Giriş Eğitici Eğitimi” Düzenlendi
Üniversitemiz Kalite Komisyonu tarafından üniversite öğretim elemanlarının uzaktan öğretim verme yetkinliklerini geliştirmek üzere zoom webinar sistemi ile çevrimiçi  “E-Öğrenmeye Giriş Eğitici Eğitimi” düzenlendi.

Çevrimiçi olarak düzenlenen ve 500 akademisyenin katılımı ile gerçekleştirilen e-öğrenme giriş eğitici eğitiminde “ E- Öğrenmenin Temelleri”, “ E- Öğrenme ve Teknoloji”, “Çevrimiçi Ders Tasarımı”, “Dijital Yetkinlikler ve Ders Materyali Tasarımı”, “E-öğrenmede Ölçme ve Değerlendirme Tasarımı” konularında eğitimler düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın açılış konuşması ile başlayan eğitim programında ayrıca eğitimin uygulama boyutu eğitim birimleri eğitici eğitimi almış öğretim elemanları ve mentör desteğiyle gerçekleştirilecektir.

9 dersten en az 7 derse katılma zorunluluğu olan eğitim programında, eğitime katılım şartını sağlayan öğretim elamanlarına eğitim sonunda E- Öğrenmeye Giriş Katılım Belgesi verilecek.

09 Eylül 2020 Çarşamba