Üniversitemizde “Eğitime ve Girişimciliğe Farklı Bir Bakış” Konusu Anlatıldı

Üniversitemiz Genç TEMA Kulübü tarafından “Eğitime ve Girişimciliğe Farklı Bir Bakış”  konulu konferans düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmalarında kulüp danışman hocası Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Hamalosmanoğlu ve TEMA Vakfı İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı katılımcılara teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından Yaşam Koçu Tanfer Dinler, “Eğitime ve Girişimciliğe Farklı Bir Bakış” konulu konferans verdi.

Video için tıklayınız

Üniversitemizde  “Eğitime ve Girişimciliğe Farklı Bir Bakış” Konusu Anlatıldı Üniversitemizde  “Eğitime ve Girişimciliğe Farklı Bir Bakış” Konusu Anlatıldı
27 Kasım 2019 Çarşamba