Üniversitemizde “Geçmişten Günümüze Türk- Rus İlişkileri” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından “Geçmişten Günümüze Türk- Rus İlişkileri” konulu konferans düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen Tok ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Konferansta, Rusya Büyükelçiliği Birinci Sekreter, Kültür ve Eğitim Ataşesi Aleksandr Sotniçenko , “Geçmişten Günümüze Türkiye ve Rusya İlişkileri” hakkında bilgiler verdi.

06 Aralık 2019 Cuma
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi