Üniversitemizde “Geleneksel El Dokumaları” Sergisi Açıldı

Erciyes Üniversitesi’nde Dr. İsmail Gökşen tarafından “Geleneksel El Dokumaları” konulu serginin açılışı yapıldı.

Sabancı Kültür Sitesi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen açılışa, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ile çok sayıda akademisyen ve davetli katıldı.

Küratörlüğünü Zahide Şahin’in yaptığı, Dr. İsmail Gökşen’in hazırlamış olduğu “Geleneksel El Dokumaları” isimli ve 75 eserin bulunduğu sergi, 11 Nisan 2019 tarihine kadar gezilebilecek.

Üniversitemizde “Geleneksel El Dokumaları” Sergisi Açıldı Üniversitemizde “Geleneksel El Dokumaları” Sergisi Açıldı Üniversitemizde “Geleneksel El Dokumaları” Sergisi Açıldı
08 Nisan 2019 Pazartesi