×
×
HABERLER
Üniversitemizde “Rusya Federasyonunun Günümüzdeki Göç Politikası” Konulu Konferans Düzenlendi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Üniversitemizde “Rusya Federasyonunun Günümüzdeki Göç Politikası” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi ile Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından “Rusya Federasyonunun Günümüzdeki Göç Politikası” konulu konferans düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Amfi 4’de düzenlenen etkinliğe, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen Tok ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan etkinliğin açılış konuşmasında, konferansa katkılarından dolayı Prof. Dr. Ludmila Bukalerova’ya ile Prof. Dr. Sevinç Üçgül’e teşekkür etti ve Moskova Rusya Halkları Dostluğu Üniversitesi ile hukuk alanında da çeşitli konularda işbirliği yapacaklarını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından etkinlikte, Moskova Rusya Halkları Dostluğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi ve Ceza Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ludmila Bukalerova, “Rusya Federasyonunun Günümüzdeki Göç Politikası” konulu konferans verdi.

Moskova Rusya Halkları Dostluğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi ve Ceza Hukuku Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ludmila Bukalerova, fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Prof. Dr. Ludmila Bukalerova, Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile yapmak istedikleri işbirliği konusunda düşüncelerini ifade ederek, özellikle ortak yüksek lisans ve doktora programı açılması, göç ve bilişim hukuku gibi alanlarda ortak projeler ve bilimsel çalışmalar yapılmasını hedeflerini belirtti.

Etkinlik,  Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan’ın, Prof. Dr. Ludmila Bukalerova’a plaket takdiminin ardından sona erdi.


23 Ekim 2019 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER