Üniversitemizde “Toplam Kalite Yönetimi” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemizde “Toplam Kalite Yönetimi” Konulu Panel Düzenlendi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi ve KalDer işbirliğiyle “Toplam Kalite Yönetimi” konulu panel düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Kayseri Ulaşım Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, MUKA Elektronik A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Kantarcı Kayaoğlu, Kilim Mobilya Soft İşletmeler Müdürü Veysel Aslankaya, KalDer Kayseri temsilcisi Salih Yalçın, KalDer İstişare Kurulu Başkan Yrd. Murat Başyazıcıoğlu ile akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fazıl Canbulut, “Toplam kalite yönetiminin merkezinde müşterinin beklentilerini karşılamak vardır. Müşteri dediğimiz zaman ürün veya hizmetle alakalı şartlar ortaya koyan, beklentisi olan herkes bizim müşterimizdir. Ürünü alıp kullanan kişiler ile ürünü almadığı halde üründen etkilenen kişiler müşterimizdir. Onun için müşterilerin beklentileri doğru bir şekilde anlaşılması gerekiyor” dedi.

Açılış konuşmasın ardından panelde konuşmacılar, toplam kalite yönetimini anlattı.

14 Aralık 2017 Perşembe