Üniversitemizde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82. yıldönümünde Üniversitemizde düzenlenen törenle anıldı.

Rektörlük binası Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma törenine; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Recai Kılıç, Genel Sekreterimiz Murat Yenisu, dekanlar, merkez müdürleri, genel sekreter yardımcıları ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Borlu’nun, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan anma etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi.

Video için tıklayınız
10 Kasım 2020 Salı