Üniversitemizde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları

Üniversitemizde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Tıp Fakültesi binası yanındaki Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni düzenlendi.

Çelenk törenine; Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu ve Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Per, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Koçyiğit, Kayseri Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Ümit Işıldak ile çok sayıda hekim ve dekanlık çalışanı katıldı.

Tıp Fakültesi, Tabip Odası ve Aile Hekimleri Derneği’nin çelenklerinin Atatürk Anıtı önüne bırakılması ve saygı duruşunun ardından kısa bir açıklama yapan Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı.

Türkiye’de tıp bayramının tarihçesinden de bahseden Prof. Dr. Borlu, 14 Mart’ın önemine değindi.

Erciyes Üniversitesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bu akşam Sabancı Kültür Sitesi’nde fotoğraf sergisi açılışı, ardından ise Türk Sanat Müziği konseri düzenlenecek.

14 Mart 2017 Salı