Üniversitemizde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Rektörlük binası fuaye salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma programına, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Kılıç ve Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay, Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derviş Boztosun, Genel Sekreterimiz Murat Yenisu, Kayseri Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Kasım Özgen ile Venhar Çokkeçeci, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, daire başkanları ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Bayramlaşma programı kokteylin ardından sona erdi.

Video için tıklayınız
10 Haziran 2019 Pazartesi