Üniversitemizde Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor
İçişleri Bakanlığınca ülke genelinde gerçekleştirilen yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri denetimi kapsamında üniversitemizde denetimler devam ediyor.

Ülke genelinde uygulanan denetimler kapsamında üniversitemiz kampüsü içerisinde faaliyet gösteren işletmeler başta olmak üzere fakülteler ve idari birimler Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Borlu ve Aile Sosyal İl Müdür Vekili Erdem Albayrak tarafından kapsamlı bir şekilde denetlendi.

Denetimde maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilmesi hususunda idari ve akademik personele uyarılarda bulunuldu .
Üniversitemizde Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor Üniversitemizde Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor Üniversitemizde Covid-19 Denetimleri Devam Ediyor
04 Eylül 2020 Cuma
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi