Üniversitemizde Erasmus Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından 17-21 Haziran 2019 tarihleri arasında  Erasmus+ International Week "Meeting At The Cradle Of Civilizations" etkinliği, düzenlendi.

İngiltere, İspanya, Macaristan ve Yunanistan’dan gelen misafirlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Erciyes Üniversitesi’nin uluslararasılaşma stratejisi kapsamında katılımcı üniversitelerle ikili ilişkileri geliştirmek ve potansiyel işbirliği imkanlarını değerlendirmek amacıyla sunumlar ve görüşmeler yapıldı.

Katılımcılar üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eczacılık Fakültesi,  GENKÖK, İlaç Araştırma Merkezi, Tarımsal Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Teknopark ziyaret ederek bilgiler aldı.

Üniversitemizde Erasmus Etkinliği Düzenlendi Üniversitemizde Erasmus Etkinliği Düzenlendi Üniversitemizde Erasmus Etkinliği Düzenlendi Üniversitemizde Erasmus Etkinliği Düzenlendi
27 Haziran 2019 Perşembe
09 Ağu CumaKamuoyu Duyurusu