Üniversitemizde Pandemi Sürecinde Kendi İstekleri İle Çalışan İntörnlere Teşekkür Belgesi Verildi
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi tarafından pandemi sürecinde kendi istekleri ile intörn olarak çalışan son sınıf öğrencilerine teşekkür belgesi verildi.

Tıp Fakültesi Dekanlık Bahçesi’nde sosyal mesafe kurallarına uyarak düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Borlu, Genel Sekreterimiz Murat Yenisu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hızır Yakup Akyıldız ve Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Haluk Kutay Taşdemir ile intörn doktorlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, intörn doktorlara pandemi sürecinde kendi istekleri ile çalıştıklarından dolayı teşekkür etti.

Rektörümüz Çalış, “Pandemi süresince azimli çalışmalar yürüttükleri için son sınıf öğrencileri ile gurur duyuyoruz. Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Rektörümüz Çalış’ın konuşmasının ardından kendi istekleri ile intörn olarak çalışan son sınıf öğrencilerine teşekkür belgesi takdim edildi.
30 Haziran 2020 Salı
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi