Üniversitemizde Sıfır Atık ve Atık Yönergesi Çerçevesinde Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında “Sıfır Atık ve Atık Yönergesi Çerçevesinde Değerlendirme” toplantısı düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Çevre Sorunları ve Temiz Üretim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Oktay Özkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Yönetim ve Denetimi Şube Müdür Vekili Ömer Kurtyemez, “Sıfır Atık ve Bakanlık Uygulamaları”, Melikgazi Belediyesi Çevre Yüksek Mühendisi Ramazan Aydın “Belediyelerde Sıfır Atık Uygulamaları” konusunda sunum gerçekleştirdiler.

Etkinlik,  Temiz Üretim Araştırma ve Uygulama Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Uyanık tarafından “ERÜ Sıfır Atık Uygulama Prosedürü” sunumun ardından sona erdi.

18 Ekim 2019 Cuma