AKADEMİK BAŞARILAR
Üniversitemizden 2 Öğretim Üyemiz, Bilim Dünyasına Yön Veren 100 Türk Bilim Adamının Arasına Girdi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve ERSEM Müdürü Prof. Dr. Derviş Karaboğa ile Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Soylak, Turkishtime Dergisinin araştırmasında “Bilime Yön Veren 100 Türk Bilim İnsanının” arasında yer aldı.

Prof. Dr. Derviş Karaboğa, yapay zekâ, bilişim sistemleri, algoritmalar, hesaplama kuramı ve veri madenciliği alanlarında, Prof. Dr. Mustafa Soylak ise atomik spektroskopi, ayırma ve zenginleştirme teknikleri ve türleme alanlarında çalışma yapmakta.

Turkishtime Dergisi araştırmayı, bilim insanlarının yaptığı araştırmaların aldığı atıf sayısına göre gerçekleştirmekte.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

12 Mayıs 2017 Cuma
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR