VEFDEK Dönem Başkanlığına Veteriner Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Abdullah İnci Seçildi

Veteriner Fakülteleri Dekanlar Konseyi (VEFDEK) toplantılarının bu yılki ilk toplantısı, Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğinde 23 fakültenin katılımıyla gerçekleşti.

Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıya 23 Veteriner Fakültesini temsilen 28 öğretim üyesi katıldı.

Etkinliğin ev sahipliğini yapan Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Avcıoğlu Veteriner Hekimliği mesleğinin çözülmesi gereken dağ gibi problemlerinin olduğunu belirtti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklıda konuşmasında toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından VEFDEK kuruluş ve işleyişi yönergesi kabul edilerek, VEFDEK yeni dönem yürütme kurulu ve dönem başkanı belirlendi.

VEFDEK dönem başkanlığına Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci seçildi.

Toplantının ardından kapanış konuşmasını yapan Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, gündeme alınan konularla ilgili olarak çok verimli bir çalışma yaptıklarını ve bundan sonraki aşamada Veteriner Fakültelerini en iyi bir noktaya getirmenin yollarını arayacaklarını ifade etti.

13 Şubat 2020 Perşembe