Veteriner Fakültemizde “İstiklal Marşı’nın Kabulü” Konulu Konferans Düzenlendi

Üniversitemiz Veteriner Fakültesi tarafından İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. yıldönümü münasebetiyle “İstiklal Marşı’nın Kabulü” konulu konferans düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından etkinliğin açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, katılımcılara teşekkür etti.

Dekan İnci’nin konuşmasının ardından Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Remzi Kılıç, “İstiklal Marşı’nın Kabulü” konulu konferans verdi.

Video için tıklayınız

12 Mart 2020 Perşembe