Veteriner Fakültemizde “Koruyucu Veteriner Hekimliği ve Sürü Sağlığı Yönetimi Programı” Başladı

Veteriner Fakültemiz tarafından “Koruyucu Veteriner Hekimliği ve Sürü Sağlığı Yönetimi Programı” düzenlendi.

Veteriner Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dekan Prof. Dr. Abdullah İnci, düzenlenen etkinliğin önemine dikkat çekerek, konuşmacı Prof. Dr. Med. Vet. Joao Cannas Da Sılva’ya teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından sunumlar ile devam eden etkinlikte, Universidade Lusófona de Humanidades e Tecnologias, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Med. Vet. Joao Cannas da Silva, ‘Sürü Sağlığı Yönetimi Nedir ?’, ‘Çiftliklerde Başlıca Problemler Nelerdir ?’, ‘Buzağı Hastalıkları Ve Koruyucu Önlemler’, ‘Sığırlarda Tırnak Hastalıkları’, ‘Sığırlarda Metabolik Bozukluklar ve Hastalıklar’ konularında sunum gerçekleştirdi.

Etkinlik, 20 Mart 2019 Çarşamba günü sona erecek.

19 Mart 2019 Salı